Zugló zöldövezeti és családbarát környezete

Eladó lakások Budapest 14. kerület

Eladó Tégla lakás Herminamező

Budapest XIV. kerület, Herminamező
Eladó Tégla lakás
Gyarmat utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Tégla lakás
  • Ár:36.900.000 Ft
  • Lakóterület:34 m2
  • Emelet:3. emelet
  • Épület szintjei:5 szintes
  • Szobák:1 szoba
  • Állapot:Közepes állapotú
  • Fűtés:Konvektor
  • Komfort:Összkomfort
  • Parkolás:Utcán, közterületen
  • Hivatkozási szám:E-XIV-24-604
  • Érdeklődni:+36-20-558-7733

Leírás, további információk



Azonosító: E-XIV-24-604

Eladó Zuglóban, Herminamezőn, a Gyarmat utcában egy remek elhelyezkedésű, 34 nm-es, 1 szobás tégla lakás a 4 szintes társasház 3. emeletén – ideális választás mind befektetőknek, mind első lakást vásárlóknak! Ez a lakás kiváló elosztású, tágas, világos szobával rendelkezik, amely fa parkettával burkolt, és kellemes, utcára néző kilátást biztosít. A szoba korszerű műanyag ablakokkal és redőnyökkel van felszerelve, amelyek hatékonyan szigetelik a lakást, biztosítva a csendet és a kényelmet. A konyha szintén világos, mivel ablakos kialakítású, az ablakok itt is korszerű műanyagra lettek cserélve. A konyhabútor jó állapotú, felszerelt gáztűzhellyel és elszívóval, így azonnal használható. 
A tárolásra egy praktikus kis kamra is rendelkezésre áll, amely különösen hasznos a mindennapi élet kényelmes szervezéséhez. A fürdőszoba kádas, a toalettel egy helyiségben található, és szellőzése megoldott. A lakás fűtését gazdaságos gázkonvektor biztosítja, míg a meleg vizet egy villanybojler szolgáltatja, így a lakás rezsije könnyen kezelhető.
A társasház zárt lépcsőházból közelíthető meg, amely biztonságot nyújt a lakók számára. A rendezett, körbekerített épülethez zárt kapu tartozik, így nyugodt és biztonságos környezetet kínál. A parkolás az udvaron belül lehetséges, mindössze 8000 Ft/hó díj ellenében, amelyet a közös képviselőnél lehet rendezni. A lakás üresen áll, így azonnal birtokba vehető, ezáltal ideális választás befektetők számára is, hiszen a környék népszerű és könnyen kiadható. Az elhelyezkedés kiemelkedően kedvező: a közlekedés kiváló, több irányba is gyorsan elérhető a város különböző részei, legyen szó tömegközlekedésről vagy autóval való közlekedésről. A környéken minden fontos szolgáltatás megtalálható, boltok, éttermek, iskolák, parkok, amelyek még inkább növelik az ingatlan értékét és kényelmét.

Ez a lakás kiváló lehetőség azok számára, akik befektetésre keresnek ingatlant egy kiváló környéken, vagy első lakásukat vásárolnák meg egy kellemes, csendes lakókörnyezetben, amely minden igényt kielégít. 

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-558-7733

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/146


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.