Alsórákos, Herminamező, Zugló, Örs vezér tér, Paskál lakópark, Pillangó park, Cordia thermal zugló

Eladó lakások Budapest 14. kerület

Eladó Sorház Alsórákos

Budapest XIV. kerület, Alsórákos
Eladó Sorház
Kassai utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Sorház
  • Ár:194.900.000 Ft
  • Lakóterület:280 m2
  • Emelet:4. emelet
  • Épület szintjei:4 szintes
  • Telek mérete:226 m2
  • Szobák:9 szoba + 1 fél szoba
  • Állapot:Felújított
  • Fűtés:Cirkó
  • Komfort:Luxus
  • Parkolás:Teremgarázs
  • Hivatkozási szám:E-XIV-15-178
  • Érdeklődni:+36-20-262-6775

Leírás, további információk

Videó megtekintése

Azonosító: E-XIV-15-178

Eladó Budapest XIV. Kerületében a Kassai utcában egy madárcsicsergős, átmenő forgalomtól mentes, csendes környezetben egy igényesen felújított, 280 nm-es, 4 szintes sorház, mely ideális otthonul szolgálhat mindazoknak, akik nagy terekre és sok szobára vágynak. 
A tetőn frissen telepített szaldós elszámolású napelem rendszer gondoskodik az áramtermelésről, míg a fűtést és hűtést a legmodernebb Viessmann kondenzációs kazán és 5,2 Kw-os WiFi-s, inverteres klíma biztosítja, melyek távolról is vezérelhetők.
A ház korszerűsítése 2022 októberében történt, melynek eredményeként a gázfogyasztás bőven a rezsivédett mennyiség alatt maradt. A ház szigetelt falakkal és ablakokkal rendelkezik, valamint 20 db beltéri tömörfa ajtót csiszoltak le és festettek újra. Minden szobából és emeletről nagy erkélyre lehet kilépni.
A hátsó kertben új prémium minőségű műfű és tömör fa járólap lett telepítve, valamint egy hatalmas terasz is található, ideális helyszín családi összejövetelekhez és kertipartikhoz.
Az ingatlant távirányítóval nyitható gépesített kapun keresztül lehet megközelíteni, ahol szintén gépesített garázskapu található.
A tetőre 2023 szeptemberében került fel egy 5 Kw-os napelem rendszer, mely szaldós elszámolással üzemel és teljes egészében fedezi az áramfogyasztást. A többi modernizációt és korszerűsítést is figyelembe véve, a ház energiatakarékos és környezetbarát.
A házban új prémium laminált járólapok lettek lerakva, minden WC-ben új szaniterek kerültek beépítésre, és 2 akkumulátoros riasztórendszer gondoskodik a biztonságról. A konyhában új, energiatakarékos beépített gépek találhatók.
A 4 szintes házban minden emeleten fürdőszoba és külön WC, valamint minden páros emeleten konyha található. A ház földszintjén a garázs és egy mosókonyha mellett az amerikai konyhás nappali található, mely egy 27 nm-es terasszal és a zöld kerttel összeköttetésben áll.
Az első emeleten 4 hálószoba és egy gyönyörű 'walk-in' gardrób található, valamint minden szobához erkély tartozik. A második emeleten további 2 hálószoba és egy amerikai konyhás nappali található, valamint itt is minden szobából erkély nyílik. A tetőtérben pedig 2 szoba található, melyek sokféle célra használhatók.
A ház környékén kisboltok, gyógyszertárak, iskolák és óvodák találhatók, bevásárlóközpontok pedig autóval 10 percen belül elérhetők. A tömegközlekedés kiváló, hiszen a Deák Ferenc tér negyed óra alatt, kötött pályán keresztül könnyen megközelíthető.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-262-6775

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/282


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.