Alsórákos, Herminamező, Zugló, Örs vezér tér, Paskál lakópark, Pillangó park, Cordia thermal zugló

Eladó lakások Budapest 14. kerület

Eladó Raktár Zugló

Budapest XIV. kerület, Zugló
Eladó Raktár
Ilka utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Raktár
  • Ár:37.900.000 Ft
  • Lakóterület:101 m2
  • Emelet:Alagsor
  • Szobák:23 szoba
  • Állapot:Jó állapotú
  • Hivatkozási szám:E-XIV-24-344
  • Érdeklődni:+36-20-558-7733

Leírás, további információkAzonosító: E-XIV-24-344

Eladó Zugló frekventált részén a diplomata negyed közvetlen közelében párhuzamosan a Stefánia és a Hungária krt között az Ilka utcában egy 101 nm-es frissen felújított pincehelyiség. Az ingatlan közel 300 nm-re bővíthető mivel a közvetlen szomszédságában van egy 180nm-es önkormányzati tulajdonú oldal.
Az önkormányzati oldal megközelítése elsősorban a 101 nm-es oldal felől lehetséges, ahol van átjáró folyosó is, ezért alkuképesebb lehet az önkormányzattal való megegyezéskor. A lokáció tökéletes tekintve, hogy autóval kevesebb mint 5 perc a Stadionok és a Keleti pályaudvar metróállomás, tömegközlekedéssel pedig maximum 10 perc. Az ingatlan közvetlen közelében Hungária Krt - Thököly út közlekedési csomópont, rengeteg busz, troli, villamos és a Zugló vasútállomás. Az ingatlan tárolók forgalmazására és kiadására lett kialakítva így ezt vagy másmilyen hasonló vállalkozást azonnal lehet folytatni havonta realizált 250-300 ezer forintos bevétellel. Jelenleg az ingatlan 23 darab különálló és zárható tárolóra lett felosztva a hozzá tartozó 1 méter széles közlekedő folyosókkal együtt az alábbiak szerint:
(1 db: 1,5 m2, 8 db: 2 m2; 7 db: 2,5 m2, 4 db: 3 m2, 1 db: 3,5 m2, 1 db: 5 m2, 1 db: 6 m2)
Az összes tároló (23 db) kiadás esetén a bérleti díj havonta 293.000.-+áfa, mely tükrözi a helyiség vételárát. Jelenleg 18 tárolóban vannak aktív bérlők. (238.000.-+áfa) A tevékenység automatikusan folytatható, az eladás részét képezi az aktív szerződések átadása. A kialakított tárolók könnyűszerkezetes trapézlemezből készültek melyeknek a visszabontása más célú felhasználás esetén sem vesz igénybe több időt 1-2 napnál. Erre tekintettel alkalmas lehet továbbá üzlethelyiség, vagy stúdiók számára is, mivel sok pincehelyiséggel ellentétben különálló és utcai bejárata van. A felújítás részét képezte az elektromos vezetékek és a lámpatestek cseréje. Külön villanyóra kérhető a helye kialakításra került. Vízóra létesítése lehetséges, a helye adott. (A jelenlegi felhasználás mellett nincs szükség vizesblokkra, automata kézfertőtlenítő berendezés van a helyiségben.) Továbbá kiépítésre került 6 darabos infra kamerarendszer mely elérhető online. A helyiségben a kialakított saját szeléssavú internet biztosított. A közvetlen utcai bejutást kulcsmentes érintéses proxy rendszer biztosítja. (Az ajtók zárhatóak kulccsal is.)

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-558-7733

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu


Kapcsolatfelvétel

Brekli Bernadett XIV- XV.- XVI. ker.
Brekli Bernadett XIV- XV.- XVI. ker.

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.