Alsórákos, Herminamező, Zugló, Örs vezér tér, Paskál lakópark, Pillangó park, Cordia thermal zugló

Eladó lakások Budapest 14. kerület

Eladó Raktár Zugló

Budapest XIV. kerület, Zugló
Eladó Raktár
Ilka utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Raktár
  • Ár:37.900.000 Ft
  • Lakóterület:101 m2
  • Emelet:Alagsor
  • Szobák:23 szoba
  • Állapot:Jó állapotú
  • Hivatkozási szám:E-XIV-24-344
  • Érdeklődni:+36-20-558-7733

Leírás, további információk



Azonosító: E-XIV-24-344

Budapest XIV. kerületében, a diplomata negyed frekventált részén található egy frissen felújított, 101 négyzetméteres pincehelyiség eladó, amely ideális lehetőséget kínál befektetők számára. Az ingatlan egy 603 négyzetméteres telken helyezkedik el, és a diplomata negyed közvetlen közelében, a Stefánia és a Hungária körút párhuzamos utcájában, az Ilka utcában található.Az ingatlan kiválóan alkalmas 2 generáció számára, mivel a területen egy 180 négyzetméteres önkormányzati tulajdonú oldal is megtalálható, amely az ingatlan terjeszkedéséhez ad lehetőséget. Az önkormányzati oldal felől történő megközelítés, külön átjáró folyosóval rendelkezik, ami alkuképessé teheti az esetleges egyeztetéseket az önkormányzattal. Az elhelyezkedés kiváló, mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. A közvetlen közelben találhatók buszok, trolik, villamosok, valamint a Zugló vasútállomás. A pincehelyiség kiválóan alkalmas tárolók kiadására és forgalmazására. Jelenleg 23 különálló, zárható tároló található az ingatlanon és jelenleg 18 tárolóban aktív bérlők vannak, amelyek hozzájárulnak a havi bevételhez (238.000 Ft + ÁFA). Az aktív szerződések átadása részét képezi az eladásnak. Az ingatlan friss felújításon esett át, beleértve az elektromos vezetékek és lámpatestek cseréjét. Villanyóra kialakítása megtörtént, és vízóra telepítése lehetséges. Az infra kamerarendszer online elérhető, a helyiségben saját szélessávú internet szolgáltatás van kiépítve. A kulcsmentes érintéses proxy rendszerrel biztosított a közvetlen utcai bejutás. Az ajtók kulccsal is zárhatóak. Ez az ingatlan tehát kiváló lehetőséget kínál befektetők számára, akik tárolók kiadásával vagy egyéb vállalkozásokkal szeretnék kihasználni az ingatlan adottságait. A rugalmas alakíthatóság és a környék kiváló közlekedési kapcsolatai további előnyei ezen befektetésnek.

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-558-7733

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/146


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.