Alsórákos, Herminamező, Zugló, Örs vezér tér, Paskál lakópark, Pillangó park, Cordia thermal zugló

Eladó lakások Budapest 14. kerület

Eladó Garázs Alsórákos

Budapest XIV. kerület, Alsórákos
Eladó Garázs
Szugló utca

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:7.000.000 Ft
  • Lakóterület:12 m2
  • Épület szintjei:3 szintes
  • Állapot:Jó állapotú
  • Hivatkozási szám:E-XIV-15-192
  • Érdeklődni:+36-20-262-6775

Leírás, további információkAzonosító: E-XIV-15-192

Budapest XIV. Kerületében, a Szugló utcában található, ez a kiváló parkolóhely ideális választás mindazok számára, akik az autójuk biztonságát és a kényelmet helyezik előtérbe.
A 12 nm-es parkolóhely egy modern és jól karbantartott teremgarázsban található, amely automatizált bejárati rendszerrel biztosítja járművének védelmét. A kiváló elhelyezkedés lehetővé teszi, hogy könnyedén és gyorsan eljuthasson városunk főbb útvonalaihoz.
Az ingatlanhoz 2 tűzbiztos lemez szekrény is tartozik, mely biztonságos tárolóhelyet nyújt tulajdonosának vagy bérlőjének.
Ez a parkolóhely nem csupán a mindennapi kényelmet szolgálja, hanem hosszú távú befektetésként is szolgálhat azoknak, akik értékelik az ingatlanok iránti keresletet ebben a dinamikusan fejlődő városrészben. Legyen szó saját használatról vagy bérbeadásról, ez a parkolóhely biztosítja az értékállóságot! Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-262-6775

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/282


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.