Alsórákos, Herminamező, Zugló, Örs vezér tér, Paskál lakópark, Pillangó park, Cordia thermal zugló

Eladó lakások Budapest 14. kerület

Eladó Garázs

Budapest XIV. kerület
Eladó Garázs
Gizella út

  • Ajánlat:Eladó
  • Tipus:Garázs
  • Ár:4.500.000 Ft
  • Lakóterület:15 m2
  • Emelet:Szuterén
  • Épület szintjei:3 szintes
  • Állapot:Újszerű
  • Hivatkozási szám:E-XIV-15-200
  • Érdeklődni:+36-20-262-6775

Leírás, további információkAzonosító: E-XIV-15-200

Eladó egy kivételes teremgarázs beálló hely Budapest dinamikusan fejlődő XIV. kerületében, a Gizella utcában. A 15m2-es beálló hely egy modern, 2000-es években épült házban található.
A XIV. kerület az egyik legkeresettebb terület Budapesten, köszönhetően a közlekedési infrastruktúra fejlettségének és a folyamatos fejlesztéseknek. A Gizella utca kiváló megközelíthetőséget biztosít mind az autósok, mind a tömegközlekedést használók számára. Az alsó állású emelő szerkezetes parkoló lehetőséget biztosít arra, hogy a hely maximálisan kihasználható legyen, ami különösen vonzó lehet az ingatlan bérbeadásán gondolkodó befektetők számára. A modern építési technológiának és a gondosan karbantartott környezetnek köszönhetően a parkolóhely fenntartása minimális költségekkel jár mindössze 3000 Ft/ hónap.
A XIV. kerület ingatlanpiaca folyamatosan növekvő tendenciát mutat, így a parkolóhely értéke is emelkedni fog az idő múlásával, garantálva a befektetés megtérülését. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget! Ideális választás mindazok számára, akik hosszú távú, értékálló befektetést keresnek a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő részén.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-262-6775

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/282


Kapcsolatfelvétel

Írjon tanácsadói segítségért nekünk:

Üzenetem elküldésével elfogadom az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.